Dagboek - juli 2021

Hoeveel pogingen deed ik als kind om een dagboek te schrijven… Of ik hield het niet vol, of het werden brieven aan vriendinnen, aan lieven, of het kwam er niet meer van. En nu voor het goede doel, een dagboek, tenminste een “Blog”. Leuk! [Karin]
July 2021
karin Clement
©
Stefan Gevaerts
30-07-2021

Het einde van het schooljaar en dus mis ik de vergadering van de woongroep nog eens. Herman vertelt me nadien het belangrijkste; Fijn dat we in de vakantie een 4-tal momenten voorzien om elkaar te ontmoeten. 
Ik heb de avond wel nuttig besteed door een collega uitgebreid uit te leggen hoe ons project gesteund kan worden door te investeren. Ik voel dat oefening helpt, mijn uitleg lijkt verstaanbaar.

03-07-2021

We vertrekken op reis. Eerst naar vrienden in de Bourgogne, dan naar één van mijn zussen in de Provence. 

05- 07- 202

Een telefoontje van vriendin M. Ze vraagt of wij vanavond ook naar de info avond in t Oud Kapelleke gaan. Oeps nee, wij zitten in Frankrijk! Niet erg zegt ze me, de uitleg op de website is meer dan duidelijk, ik zet alvast wat van m'n spaarcenten om in aandelen. 

10- 07-2021

Een berichtje van Lut in de WhatsApp groep Samenleven: een foto van haar en Bart op een petanquebaan in de Ardennen.
Ik stuur er eentje van de baan hier bij het huis. Stefan en Ann spelen blijkbaar op de camping in Kalmthout en op de ontmoetingsdag bij Bieke en Luc werd blijkbaar ook een ware wedstrijd gehouden. Dat zullen spannende toernooien worden straks in de Wasserij.

14-07-2021

Aan tafel vraagt één van mijn neven wat meer uitleg over de campagne. Ik ben blij dat hij het onderwerp zelf aan snijdt. En dus vertellen we met plezier nog eens uitgebreid hoe het werkt. We durven er deze keer bij vertellen dat we de investeerders echt nodig hebben. Dat ons project anders niet kan doorgaan.

No items found.

lees meer over …

andere thema's …

to top