Dagboek - mei 2021

Hoeveel pogingen deed ik als kind om een dagboek te schrijven… Of ik hield het niet vol, of het werden brieven aan vriendinnen, aan lieven, of het kwam er niet meer van. En nu voor het goede doel, een dagboek, tenminste een “Blog”. Leuk!
June 2021
karin Clement
©
Peter Vande Sompele
2 mei 2021

Eindelijk ontmoeten we elkaar! Sommige Wassers ken ik enkel via de Zoomsessies. Op initiatief van Ilse komen we samen in het Fort van Mortsel. In bubbels van 2, van 4 doen we wandelingetjes, daarna een drankje en lekkere zelfgebakken chips. Iedereen heeft ervan genoten. Dit is voor herhaling vatbaar.

13 mei 2021

Vandaag op bezoek bij onze vrienden in Heide Kalmthout. Ze waren benieuwd hoe ver we stonden met ons project. Fier toonden we de website. En toen, kwamen de vragen over hoe zit dat met die Wooncoop. OK, dat klinkt goed, stuur ons zeker die info!

Wel leuk, zei M, in de toekomst kunnen we dan met de trein naar jullie komen, dat is handig. En daar in de buurt zijn ook gezellige restaurantjes. We kijken er naar uit.

14 mei 2021

Met schoonbroer J en zijn vriendin G naar Middelheimpark. We hebben hen lang niet gezien. Hoe gaat het eigenlijk met jullie woonproject, hoe ver staan jullie? Ook nu weer een reden om te spreken, ook over onze naderende campagne. We weten niet of we kunnen investeren maar stuur ons maar zeker die mail met info.

19 mei 2021

Gisterenavond online vergaderen met de Wassers. We doen dit al meer dan een jaar om de 2 weken. 15 venstertjes met 1 of 2 gezichten. Na onze ontmoeting in Mortsel voelt het toch anders. Vandaag geen al te zwaar programma. Ook een momentje van delen in kleine groepjes: deze keer over hoe voor jou de campagne aanvoelt? Kan jij gemakkelijk met vrienden en familie spreken over het verwerven van fondsen? De vraag stellen of ze interesse hebben om te investeren. een lening te doen? We delen onze bekommernissen, vertellen elkaar hoe wij het denken aan te pakken. Er komen nog standaardmails van onze comcommers (werkgroep communicatie). Dat helpt!

30 mei klinken op de goedkeuring van de bouwvergunning zal nog wat vroeg zijn. We prikken12 juni.

No items found.

lees meer over …

andere thema's …

to top