Dagboek - juni 2021

Hoeveel pogingen deed ik als kind om een dagboek te schrijven… Of ik hield het niet vol, of het werden brieven aan vriendinnen, aan lieven, of het kwam er niet meer van. En nu voor het goede doel, een dagboek, tenminste een “Blog”. Leuk!
June 2021
karin Clement
©
Stefan Gevaerts
2 juni 2021

Het is de eerste keer dat ik een vergadering van de Woongroep moet missen. Dat voelt echt lastig. Gelukkig wordt de vergadering opgenomen en kan Herman mij de belangrijkste dingen vertellen. Vanavond staat het programma namelijk bijna helemaal in het teken van de voorbereiding van de campagne. Start met de persconferentie op 10 juni en de 3 weken erna is het aan ons!

11 juni 2021

We staan in de kranten! In de Gazet van Antwerpen op de eerste pagina. Zo goed dat die persmap zo zorgvuldig werd gemaakt. Het artikel is precies waar we op hoopten. Inclusief een promo-filmpje …

12 juni 2021

Voor het “vergunningsfeest” is het nog te vroeg, de omgevingsvergunning is er nog niet. Maar geen reden om niet samen te komen. We mogen nu met 10 buiten! En dus organiseren Paul en Ingrid “de zoete inval” bij hen thuis. Het is prachtig weer en bij heerlijke zoetigheden en zoutigheden kletsen we de namiddag vol.

13 juni 2021

Het eerste grotere familiefeest met mijn zussen en hun gezin. En dus nog eens het moment om te vertellen over de campagne, om een kaartje achter te laten waar heel bondig staat beschreven wie we zijn en hoe je kan investeren. Ze mogen zich aan een mailtje verwachten volgende week!

15 juni 2021

Vergadering met de woongroep: we worden nog eens wakker geschud; delen met elkaar welke stappen we al gezet hebben voor de campagne. Herman en ik hebben nog maar alleen een lijst met namen van mensen die we willen mailen en vertelden mijn familie hoe je kan investeren. Nu nog echt in actie schieten. Voor mij een slecht moment zo op het einde van het schooljaar maar Herman wil er deze week werk van maken.

18 juni 2021

De eerste mails zijn de deur uit. Spannend! 

No items found.

lees meer over …

andere thema's …

to top