Je spaargeld inzetten voor duurzaam en coöperatief wonen.

Met jouw spaarcenten kan je deel worden van het verhaal van De Wasserij. Je zorgt mee voor de realisatie van het cohousing-project. Bovendien zet je mee een stap om de woonmarkt betaalbaar te houden en speculatie tegen te gaan.
November 2020
Stefan Gevaerts
©
Stramien

De Wasserij is een toekomstgericht woonproject dat je steun en vertrouwen verdient. Ben je nieuwsgierig naar De Wasserij, dan kan je hier meer lezen. Misschien ken je bewoners, dan kan je hen ook een duwtje in de rug geven. Lees meer over: hoe steun ik een bewoner >.

Laat je centen werken voor duurzaam wonen. Het brengt op voor jezelf maar ook nieuwe woonideeën en de coöperatieve gedachte boeken winst.

Wooncoop. De coöperatie wooncoop wordt eigenaar van de grond en het complex wasserij Goossens/carrosserie Ludikhuyze. Zij verzamelen via leningen en aandelen het kapitaal om tot aankoop en verbouwing over te gaan.

Meer waarde. Door aandelen te kopen (coöperant te worden) of geld te lenen, kan je ethisch beleggen met een mooi rendement. Je spaargeld wordt zo weer wat waard en draagt bij aan een duurzaam project. Je kan al vanaf € 250 investeren in vastgoed op een niet-speculatieve manier.

Nog niet overtuigd?

schrijf je in voor een van de infosessies op de website van wooncoop

Extra info

Meer vragen/FAQ’s >   Bekijk de projectpagina van wooncoop>

No items found.

lees meer over …

andere thema's …

to top